Seurastamme

Seuramme pääopettaja on Pekingistä kotoisin oleva Lü Baochun.

Baji ry on perustettu vuonna 2001 sen jälkeen, kun mestari Lü vieraili Suomessa ensimmäisen kerran Helsingin Yliopiston kutsumana kamppailulajien luennoitsijana. Lün kamppailutausta herätti laajalti mielenkiintoa kuuntelijoissa, erityisesti ryhmässä innokkaita nuoria miehiä, joista myöhemmin tuli Baji ry:n perustajajäseniä. Samat nuoret miehet ehdottivat mestari Lülle uuden yhdistyksen perustamista ja pyysivät tätä opettajaksi. Nuorten innokas asenne vakuutti mestari Lün, joka myös Suomen luonnosta viehättyneenä muutti perheineen puolen vuoden päästä Helsinkiin.

Vuonna 2021 seura täytti jo 20 vuotta. Samalla mestari Lü täytti 65 vuotta – eli hän on elänyt ja opettanut kolmasosan elämästään Suomessa. Viimeisen 20 vuoden aikana Lün maine poikkeuksellisen taitavana opettajana on levinnyt laajalle. Olemme järjestäneet satoja tapahtumia ja leirejä ympäri Eurooppaa sekä Kiinassa. Yksi kokonainen sukupolvi on kasvanut Lün opissa ja jakaa hänen osaamistaan nyt eteenpäin. Mestari Lü puhuu sujuvasti englantia ja äidinkieltään mandariinikiinaa, ja opetuskielenä toimii englanti.

Seuran toiminta ja periaatteet nojautuvat vahvasti mestarin Lün ajatuksiin.
Kiteytettynä, kaikki ovat tervetulleita oppimaan taustastaan ja osaamisestaan riippumatta. Jos treenaat kanssamme, olet osa gongfu-perhettämme, ja autamme toisiamme polullamme. Meidän kaikkien polku on erilainen – osa meistä haluaa taistella. Toiset haluavat rentoutua. Toisille on kyse omaan mieleen ja vartaloon tutustumisesta. Kaikki polut ovat mestari Lün silmissä oikeita. Olet tervetullut kulkemaan omaasi kanssamme.SEURAN HALLITUS
Vuonna 2024 seuran hallitus koostuu

Jäsen Marja Kuisma
Taloudenhoitaja Mimosa Björn
Puheenjohtaja Ly-Cong Thu
Tiedottaja Kari Järvinen
Sihteeri Jarkko Myllykangas


Seurassamme toimii myös apuopettajina mestari Lün oppilaita.
Kari Järvinen sekä Harri Eskelinen opettavat Xingytä ja Biangunia.
Joona Sillanpää opettaa Taijita.
Jarkko Myllykangas opettaa Qigongia.


YHTEYSTIEDOT
Mikäli seuramme kiinnostaa ja haluatte olla yhteydessä seuran hallitukseen, luemme aktiivisesti sähköpostia:

baji[a]baji.info

Tai vaihtoehtoisesti;

accountant[a]baji.info
chairman[a]baji.info


Myöskin sosiaaliseen mediaamme Instagramissa tai Facebookissa ( @BajiAssociation ) voi jättää viestejä. Tiedotamme poikkeuksista treeniajoissa WhatsApp-ryhmässämme ja postituslistallamme.