BAJI RY yhdessä TAIJI STOCKHOLMin kanssa
Taiji kesäleiri idyllisessä Bosönin saaressa 05. – 09.07.2023

MATKUSTA RUOTSIN SAARISTOON JA OTA ASKEL TAIJI POLULLASI!

Hei siellä! Onko kesäsuunnitelmat vielä auki? Jossain pitäisi lomailla mutta et oikein tiedä missä ja mitä?

Vaikka Baji ry ei järjestä tänä vuonna ulkomaan treenimatkaa, ystävyysseuramme Stockholm Taiji ( Tai chi) on kutsunut mestarimme Lü Baochunin heinäkuussa opettamaan taijia kauniilla Bosön saarella Ruotsissa. Tämän retken kokeneet eivät ole muuta tehneetkään kuin kehuneet kuinka mahtava leiri on aina ollut – ainoa suositumpi on oma pääsiäisleirimme! 

Joten nyt tulee aika pienellä varoitusajalla suositus varaamaan heinäkuulle itselleen loma, jolla voi kehittää itseään ja hakea sisäistä rauhaa ja voimaa! 


Paikka: Bosön saari
Lisätietoja majoituksesta: https://www.boson.se/en/ 

Leirillä käydään läpi Taijin viittä askelta mestari Lün johdatuksella. Mukana on myös yhteistä illan viettoa ja tutustumista Ruotsin treenisisaruksiimme. Reissu tulee varmasti olemaan ikimuistoinen!  

Hinnat vaihtelevat 2900 SEK (tämä on noin  ~256 euroa) 6400SEK (~565 euroa) riippuen millaisen majoituksen, ruokailun jne valitset. Näistä tarkemmat tiedot täällä.

Ilmoittautuminen viimeistään 31.05.2023 Sten-Åke Wedbergille.
Maksutiedot: Ref. Summer camp, Boson and your name + participant time and type of accommodation. Bank Information: Sten-Åke Wedberg IBAN: SE85 6000 0000 0001 2765 6928, BIC: HANDSESS. (The address to Handelsbanken, Box 5022, 10241 Stockholm).

Tämä tapahtuma ei tosiaan ole millään lailla Baji ry:n järjestämä. Kaikki kyselyt osallistumiseen liittyen kannattaa ohjata Sten-Åkelle, joka mielellään vastaa kaikkiin järjestelyihin liittyviin kysymyksiin.

Ystävällisin kesäterveisin,
Baji ry:n tiedotus

Ylitä rajasi

Tutustu kursseihin