Tervehdys!

Kesä alkaa hiljalleen kääntymään syksyyn, mutta Baji ry:n loistokkaat treenit jatkuvat. Jos haluat löytää uutta harrastusta, panostaa hyvinvointiisi tai kehittää kamppailutaitojasi niin olemme seura vailla vertaa. Nyt onkin hyvä aika laittaa treenikamppeet taas kassiin ja siirtyä sisätiloihin. Toivottavasti saadaan kuitenkin nauttia kesämäisistä keleistä mahdollisimman pitkälle vaikka sisätreenit alkavatkin.

Syyskausi I -kurssit laukaistaan käyntiin maanantaina 21.8.2017. Syksyhän on usein muutoksen aikaa, joten meidän kurssitarjonnassamme on pieniä uudistuksia. Bajin alkeiskurssi palaa takaisin omalle vanhalle paikalleen Kamppiin ja maanantai iltaan sekä keskiviikon asekurssilla tullaan opettamaan Biāngùn -kepin lisäksi myös Taiji miekkaa Pihlajamäen ala-asteen koululla, joka on tilana aivan mahtava tälläiseen harjoitteluun.
Kampin liikuntakeskuksen kurssit, Bajin alkeiskurssi ja tiistaiaamun Qigong, käynnistyvät kaksi viikkoa muita myöhemmin alkaen 4.9.2017. Olemme huomioineet tämän kurssien hinnassa.

Kaikkien kurssien aikataulut, ilmoittautumiset kuten myös syksyn poikkeusaikataulut löydät nettisivuilta Aikataulut-sivulta.

Tehdään syksystä taas huikea treenikausi! Tervetuloa kaikki mukaan!

Syysterveisin,

Kari Järvinen,
Tiedottaja

Ylitä rajasi

Tutustu kursseihin