Baji Ry:n pääopettaja ja apuopettajat

Seuran opetuksesta vastaa pääopettajamme mestari Lü Baochun ja hänen valitsemansa apuopettajat.

Mestari Lü

Mestari Lü Baochun on asunut ja opettanut kiinalaisia kamppailulajeja Helsingissä vuodesta 2001. Hänen harjoitteluhistoriansa ulottuu kauemmas menneisyyteen – aina Kiinan myrskyisälle 60-luvulle, jolloin hän aloitti kamppailulajien harjoittelun isänsä johdolla. Mestari Lü:n elämäntyö eri lajien parissa on tehnyt hänestä lempeän, ammattitaitoisen ja hyvin vastuuntuntoisen.

Kari Järvinen

Puhelin: +358 41 515 3538

Karilla on taustaa useammasta kiinalaisesta lajista vuosien varrelta, mutta löytänyt kotinsa Baji ry:n lajien kirjosta. Xingyi on ollut hänelle ensimmäisen kokeilun jälkeen se läheisin. Kari on myös hyvin kiinnostunut kiinalaisista aseista ja niiden käytöstä. Hän on ammatiltaan moniosaaja, jolta löytyy pitkää kokemusta mainosalalta ja liikunta-alalta. Tällähetkellä hän opiskelee ja työskentelee vammaisalalla. Kari toimii Baji ry:n tiedottajana ja apuopettajana Xingyi sekä Aseet -kursseilla.

Joona Sillanpää

Puhelin: +358 50 411 4464

Voimaharjoittelupiireistä Baji ryn lajikirjon pariin siirtynyt Joona on löytänyt oman paikkansa seuran toiminnasta niin lajien aktiivisena harrastajana kuin opettajanakin. Hän opettaa Chen- ja Yang-taiji alkeiskursseilla tiistai-iltaisin. Joonasta on tullut yksi asiantuntijoistamme kehomekaniikan korkeamman tason käytössä. Tämä kahden pienen tytön isä työskentelee myynti-insinöörinä koneteollisuuden parissa. Joona rohkaisee kaikkia uusia taijista kiinnostuneita tulemaan tutustumaan lajiin alkeiskurssin merkeissä.

Katso Joonan opettamat kurssit

Ylitä rajasi

Tutustu kursseihin