Hyvä tietää

Harjoituksiin tuleeminen

Verkkosivulla on ohjeet ilmoittautumiselle. Jos sinulla on ilmenee vaikeuksia ilmooittautmisen tai kurssimaksun kanssa, ota yhteys sähköpostilla osoitteeseen accountant ( at ) baji.info  . Harjoituksiin voi tulla kesken kauden, ja ensimmäinen kokeilukerta on aina ilmainen. Muista ensimmäisellä harjoitus kerralla esitellä itsesi harjoituksen vetäjälle jotta hän voi tutustua sinuun.

Harjoitteluvälineet

Harjoitteluasuksi riittää verryttelyhousut, t-paita ja sisäkengät. Aseharjoituksien aloittamiseen ei tarvitse heti hankkia omia välineitä, vaan välineet voi lainata paikan päällä.

Turvallisuus

Harjoitukset sopivat kaikille sukupuolesta, iästä ja kunnosta riippumatta. Kipu ei ole osa harjoittelua, joten jos tunnet kipua niin kerro asiasta välittömästi harjoituksen vetäjälle. Kysy aina jos joku harjoite jää epäselväksi, tällöin tapaturman riskiä pienenee.

Ensiapu

Jos loukkaantumista kuitenkin sattuu, niin ilmoita välittömästä harjoituksen vetäjälle. Seuralla on ensiaputarvikkeita ja osaavia henkilöitä jotka ovat suorittaneet EA1 ensiapukoulutuksen.

Kulttuuri ja harjoittelu

Liittymällä mukaan aloitat kiehtovan retken kiinalaisten lajien maailmaan. Kiinalaisissa lajeissa ei ole vyöarvoja. Ihmisenä sekä harjoittelijoina olemme kaikki tasa-arvoisia. Opettaja-oppilas suhde rakentuu ajan kanssa harjoittelun kautta, jolloin opettaja oppii tuntemaan sinut harjoittelijana.

Harjoittelu etenee järjestelmällisesti. Kulttuuriin kuuluu että opittuja asioita harjoitellaan myös omalla ajalla, ja mitä useammin sitä parempi. Kaikki voivat kuitenkin edetä omaan tahtiin. Opettaja tarkkailee oppilaiden etenemistä, mutta muista olla myös oma-aloitteinen ja keskustella omasta tilanteesta ja tavoitteista.

Harjoitteet ovat usein haastavia, ja vaativat hyvää keskittymistä. Kunnioita harjoituskavereita ja anna ihmisille rauha keskittyä omaan harjoitteluun.

Kysy rohkeasti

Ole oma-aloitteinen ja kysy aina jos on jotain epäselvää. Myös edistyneimmiltä harrastajilta voi pyytää neuvoja.

Kysymys/palaute baji.info:sta

1 + 3 =

Ylitä rajasi

Tutustu kursseihin