Hei kaikki!

Juttelimme eilen mestarin ja paikalla olleiden treenaajien kesken toimenpiteistä, mitä me Baji ry:ssä voisimme tehdä koronan leviämisen estämiseksi. Varsinkin pääkaupunkiseudulla tartunnat ovat kiihtymisvaiheessa, ja meille teidän terveytenne on tärkeää, joten haluamme tehdä parhaamme jatkaaksemme treenejä vastuullisesti. Varsinkin ottaen huomioon, että urheiluseurat ovat yksi todettu leviämisrypäs tartunnoille.

Tässä on seuran suositukset jokaiselle treenaajalle, jotta voimme vähentää koronan leviämistä:

  • Käsien pesu tai desinfiointi treenien alussa ja lopussa – ”pese kun aloitat, pese kun lopetat”. Seura pyrkii järjestämään käsidesiä joka treeneihin, mutta suosittelemme kaikkia ottamaan omansa mukaan.
  • Ikkuna auki treenien aikana
  • Sparraaminen ja tuishou vain maskin kanssa. Jos maskin ottaa pois, lopetat kontakti-treenit, eli maskia ei oteta pois jos pitää taukoa. Tai jos maskin ottaa pois, täytyy vaihtaa uusi tilalle.
  • Painiminen on kiellettyä pandemian aikana. Vapaamuotoinen sparri on ok.
  • Suositaan treenipadeja suoran kontaktin sijaan. Kaikki käyttävät mieluiten omia välineitään, mutta mikäli esim. padeja tai keppejä jaetaan harrastajien kesken, desinfioidaan kädet ennen käyttöä ja jälkeen käytön. ”Pese kun aloitat, pese kun lopetat”.
  • Jätä treenit viikoksi väliin jos olet ollut juhlissa tai kokoontunut syystä tai toisesta yli 10 hengen ryhmässä, tai matkustanut, ja tarkkaile vointiasi. Jos olet viikon jälkeen terve, tervetuloa takaisin treeneihin!
  • Jos saat positiivisen korona-tuloksen, ilmoitathan siitä baji(ät)baji.info. Positiivisen tuloksen kertominen on siis täysin vapaaehtoista ja jää vain hallituksen tietoon! Jos seurassamme ilmenee positiivinen korona-tartunta, kaikki treenit perutaan kahdeksi viikoksi leviämisen estämiseksi.

Toivomme kaikilta yhteistyöhalua ja vastuullisuutta näinä koettelevina aikoina. Tehdään osamme, että tartunnat eivät leviä, mutta että voimme kumminkin jatkaa treenejä.

Ystävällisin terveisin,
Mimosa
Baji ry:n hallitus

 

 

Ylitä rajasi

Tutustu kursseihin