TERVETULOA BAJI RY:N 20-VUOTISJUHLIIN!

Vuonna 2001 mestari Lü Baochun ja hänen ensimmäiset oppilaansa perustivat meidän seuramme…. Niin se aika vain juoksee. Pandemian rauhoittuessa, on vihdoin aika juhlia! Tervetuloa mukaamme merenrannalle sunnuntaina 31.07.2022 Villa Kuunariin (Kuunaripolku 6, 00850, Helsinki) juhlimaan. Tarjolla on monelle jo tutut ja maittavat mestari Lün laittamat kiinalaiset annokset, sekä mahdollisuus grillaukseen, saunomiseen ja uintiin. Juhlaan osallistuminen maksaa 20€ per henkilö, ja ilmoittautuminen sekä osallistumismaksu on maksettava viimeistään 22.7 mennessä. 

Tarkoituksemme on viettää yhdessä aikaa suurena gong fu -perheenä, muistella menneitä ja kohdistaa katseemme seuran tulevaisuuteen. Kuunarin pihalla voi vaikka vähän treenatakin jos innostaa! Ruokailu ja ajanvietto on kaikille vapaasti tarjolla läpi koko juhlan. Saunaan mahtuu 6-10 saunojaa kerrallaan – muistakaa tuoda omat vaihtovaattenne ja pyyhkeet! Mikäli ruokavaliosi on tiukka, suosittelemme tuomaan esim. omaa grillattavaa grilliin. Tai muuten vaan jos mielesi tekee jotain tiettyä – grilli tulee olemaan vapaassa käytössä kaikille. Osallistumismaksuun ei valitettavasti myöskään sisälly alkoholijuomia – tarjolla tulee olemaan vettä, mehua, kahvia ja teetä – mikäli haluat juhlissa nauttia vettä väkevämpää, tuothan omat juomasi mukanasi.

OHJELMA: 
14:00 Ovet auki
14:15 Seuran hallitus toivottaa kaikki tervetulleiksi
14:30 Keskustelua mestari Lün kanssa. Puhumme seuran perustamisesta, ja kaikesta muusta, mistä haluaisimme kysyä mestarilta.
15:30 Puheenjohtajan kiitokset seuran jäsenille 
22:30 Juhlat päättyvät


Miten paikan päälle?

Kuunaritien ja Rannikkolaivuritien risteyksestä lähtee Kuunarikuja, josta tullaan Kuunaripolulle. Suosittelemme etsimään parkkipaikan jostain lähiseudulta, ja kävelemään loput matkasta. Villa Kuunarin pihassa on vain muutama parkkipaikka, jotka on varattu mestari Lülle ja seuran hallitukselle juhlien järjestelyitä varten.

Villa Kuunarin sivustolla olevat ohjeet varoittavat, että navigaattori neuvoo väärään paikkaan.

Paikalle pääsee myös julkisilla – Herttoniemestä lähtee bussi 85 jolla ajetaan pysäkille Takilatie (H4135). Takilatien pysäkiltä kävelymatkaa on noin 950m.

Metsän siimeksessä, meren rannalla, saamme kaikessa rauhassa juhlia seuramme historiaa keskenämme. Toivottavasti eksyt paikalle viihtymään!
Ja kuten aina, mikäli asian tiimoilta on mitään kysyttävää, olkaa rohkeasti yhteyksissä!

Lämpimästi tervetulleeksi toivottaen,
Baji ry:n hallitus

Ylitä rajasi

Tutustu kursseihin