Tervehdys kaikille!

On jälleen tullut aika kokoontua yhteen herkuttelemaan ja rentoutumaan! Baji ry:n pikkujoulut pidetään tällä kertaa ravintolassa Huudi (Huopalahdentie 24, 00350 Helsinki) jossa vain meidän pikku ry:mme on paikalla.
Tämän vuoden pikkujoulut ovat erikoiset, sillä Baji ry täyttää tänä vuonna 20 vuotta! Vuonna 2001 mestari Lü suomalaisten oppilaidensa avulla perusti Baji ry:n.

Tarvitsemme teidän apua!
Monet meistä ovat varmasti ottaneet videota tai kuvia seuran 20 vuoden toiminnan ajalta – jos sinulla on kuvia treeneistä, joissa olet ollut, ottaisimme niitä mielellään vastaan osoitteessa baji(a)baji.info tai tiedottaja(a)baji.info jotta voisimme tehdä niistä pikkujouluja varten kollaasin, jolla muistella seuramme historiaa. Nämä olisi hyvä saada viimeistään 05.12.2021 jotta kerkeämme koota kollaasin. Myöskin, jos sinulla on jokin hyvä muisto, hauska tarina tai muuta sanottavaa seuran toiminnasta, otathan myös yhteyttä yllämainittuihin sähköpostiosoitteisiin, niin voimme jutella, mikäli ohjelmassa on tilaa pienelle puheelle Sinulta, arvostettu jäsen!

On toinenkin asia, johon tarvitsemme apua
Seuramme toiminta uhkaa päättyä, ellemme saa lisävoimia Baji ry:n hallitukseen. Ensi vuonna pitkäaikainen tiedottajamme Kari Järvinen astuu alas, sillä elämä vaatii hänen tarkkaa kättään toisaalla. Työmäärämme hallituksessa on sama, mutta tekijöitä on vähemmän. Eikä yksikään ihminen ole hallitukselle osoittanut mielenkiintoa kun viime vuonna kuuluttelimme avuntarvettamme. Joten jos seura ja Lün opetukset ovat sinulle lähellä sydäntä ja haluat että ry jatkaa toimintaansa, otathan myös tämän tiimoilta yhteyttä hallitukseen, esimerkiksi keskustelemalla suoraan puheenjohtajallemme Congi Thulle, tai vaikkapa yllämainittuihin sähköposteihin.
Pahoittelut näin ikävästä tiedonannosta ja kiitos kun harkitset kantavasi kortesi kekoon ry:n ja mestari Lün puolesta!

Iltaa vietetään lauantaina 18.12.2021 klo 18 alkaen, joka on täynnä hyvää ruokaa ja huippuseuraa! 15€ per henkilö. Edellisvuosiin poiketen pyydämme, että kaikki tuovat paikalle omat juomansa, sillä paikalla ei tule olemaan ollenkaan henkilökuntaa eikä siten mahdollista ostaa anniskeltavaa.

Mestari Lü laittaa pikkujoulujen ruoat meille – tarjolla on sekä kasvis- että lihavaihtoehtoja kiinalaisittain, niin lämmintä kuin muutama kylmäkin annos. Ne, joille seuran pikkujoulut ovat tuttuja tietävät, mitä herkkua on luvassa! Uusille voimme luvata, että tämä on kokemisen arvoista.

Ilmoittautumisia otetaan vastaan oheisesta linkistä. Kannattaa ilmoittautua mahdollisimman nopeasti (ilmoitathan myös mahdolliset avec:it)! Muista kuitenkin ilmoittautua ja maksaa viimeistään 05.12.2019 mennessä – pikkujoulumaksuilla käymme ostamassa ainekset, joilla mestari Lü kokkaa meille ruokamme. Maksattehan siis osallistumisenne (sinun ja avecin) seuran tilille FI7831313002425577. Tulemme myös arvioimaan ilmottautuneiden määrästä kuinka paljon ruokaa on tarve tehdä.

Huomautamme myös, että koska paikalla ei ole muita kuin vain seuramme jäsenet, että auttaisitte siivoamaan tilaa illan edetessä tai päättyessä – mitä useampi on avulias, sitä pienempi urakka!

Nähdään siellä!

Pikkujoulu terveisin,

Baji ryn hallitus

Ylitä rajasi

Tutustu kursseihin