Tervehdys kaikki seuran jäsenet,

Suomen hallitus on 30.03.2020 päättänyt, että Suomessa 18.03 alkanutta sulkua jatketaan 13.05 saakka. Sulku koskee myös Baji Ry:n salivuoroja, mikä siis tarkoittaa, että kaikki seuran viralliset harjoitukset ovat kevätkauden loppuun asti peruttu.

Seuramme on joutunut jo perumaan iltaharjoituksien lisäksi useita tapahtumia ja leirejä. Koronapandemia on ollut seuramme taloudelle lamauttava isku. Jouduimme taloudellisesta syistä myös lomauttamaan pääopettajamme Lü Baochunin, jotta seuramme olisi mitenkään mahdollista selviytyä tämän hetkisestä talouskriisistä.

Seuratoiminnan jatkuminen syksyllä, tai mahdollisesti jo kesällä, riippuu nyt siitä, kuinka paljon meillä on varallisuutta käytettävissä tämän pandemian jälkeen. Tilanne on jo nyt heikko. Koronavirus horjuttaa koko maailman taloutta, eikä seuramme ole immuuni tälle kriisille. Toivomme seuran puolesta jäseniltämme ymmärtäväisyyttä, mutta olemme hallituksessakin yksilöitä ja ymmärrämme tilanteen hankaluuden itse kullekin.

Olemme hyvin pahoillamme, että kevät 2020 on ollut mitä on, ja toivomme teille kaikille hyvää terveyttä sekä että näemme teidät taas kunhan olemme kaikki selvinneet tästä kriisistä. Pysykää kotona, pitäkää muihin turvallinen etäisyys ja pitäkää itsestänne huolta.

Ystävällisin terveisin,

Baji Ry:n hallitus

Ylitä rajasi

Tutustu kursseihin