Kesän puistotreenit 2022

 

 

Hei kaikille!

Kiitokset antoisasta kevätkaudesta! Viime viikolla kevätkausi päättyi, ja jatkamme nyt välittömästi (16.5) kesän ilmaisilla puistotreeneillä!

Vuosien ajan Baji ry:n jäsenet ovat kokoontuneet kesän arki-iltoina Hesperian puistoon kehittämään omia taitojaan eteenpäin, ja keskustelemaan treenisisarustensa kanssa heidän gong fu -polustaan. Nämä vapaaehtoiset, jäsenten vetämät treenit ovat avoimia kaikille ohikulkijoille – kynnys tulla löytämään oma sisäinen tiikerisi, tai hakemaan arjen kiireiden keskeltä mielenrauhaa, ei ole koskaan ollut näin matala. Treenaajamme mielellään vastaavat kysymyksiin, vetävät perusharjotteita ja puhuvat, mikä on pitänyt heidät seuramme jäseninä vuosien ajan.

Nämä treenit tapahtuvat samalla paikalla kuin kesän intensiivikurssitkin, eli Töölönlahdella, Hesperian puistossa, Oopperan amfiteatterin ja vanhan sokeritehtaan tiilimuurin välissä sijaitsevalla hiekkakentällä.

Koska treenit ovat täysin vapaaehtoisten vetäjien harteilla, niitten järjestämistä ei voida taata joka päivä – mutta suosittelemme kipaisemaan Töölönlahdella treenipaikkamme ohi, ja kokeilemaan onneasi!

Yleensä aikataulu on seuraavanlainen:

Maanantaisin klo 18-21 Joona & kumppanit vetävät taijia ja tuishouta
Tiistai aamuisin 8-9 Agu vetää aamu-qigong treenit ja kahvittelut
Keskiviikkoisin klo 18-21 Mimosa & pojat ovat paikalla tarjoamassa vaihtelevasti kamppailulajeja; baji, xingyi ja aseet
Torstaisin klo 18-21 Jarkko tarjoaa qigongiaja Chen 24 -sarjaa

Muinakin viikonpäivinä saattaa olla treenejä, ja kamppailulajeja saa tulla kokeilemaan maantaisin tai taijia keskiviikkoisin. 

Ilmaisia kesätreenejä ei ole, jos samaan aikaan on intensiivikurssit. Kesän ilmaistreenit jatkuvat syyskauden aloitukseen asti. Ilmottautumisia ei tarvita – mutta jos jäät koukkuun, ja haluat treenata mestari Lün alla, suosittelemme ottamaan jäseniltä yhteystietoja, kuten pyynnön päästä maili-listallemme, lisäyksen Facebook-ryhmäämme, taikka Signal- tai WhatsApp-ryhmiimme.

Nähdään puistossa!


// MUUTA ASIAA

Muistutamme jäseniä 19.6 järjestettävästä shuai-seminaarista! Ilmottautuminen sulkeutuu 13.6 ja seminaarin järjestäminen pohjautuu täysin ilmottautuneiden määrään. Ilmoittautukaa pian! Vinkatkaa kaverille!

31.7 järjestämme seuramme 20-vuotisjuhlat Villa Kuunarissa Jollaksessa. Ilmottautuminen ja maksut tulevat kesäkuussa.

Maanantai iltana 29.8 järjestämme Kulosaaren lukiossa (Brändö Gymnasium) Avoimet ovet -tapahtuman mestari Lün toiveesta, jonne syyskauden avaamisen kunniaksi kutsumme kaikki kiinnostuneet tutustumaan seuran toimintaan. Tapahtuma on osallistujille ilmainen. Jäseniä tullaan lähestymään kesän aikana, ja pyytämään olemaan läsnä demonstroimassa osaamistaan, ja vastaamaan uteliaiden kysymyksiin lajeistamme ja harrastamisesta. Tarjolla myös evästä. Tästäkin lähempänä tapahtumaa enemmän tietoa.

Eiköhän tässä ollut kaikki tähän hätään. Mikäli on kysyttävää tai ehdotuksia, tai vaikkapa mahdollisesti kiinnostusta olla avuksi hallitustoiminnassa, tulkaa rohkeasti nykäisemään hihasta!


Kesäisin terveisin,
Mimosa
Baji ry:n tiedottaja

 

Ylitä rajasi

Tutustu kursseihin