He-hei! Kokeillaanpa tätä shuai-seminaarin järjestämistä vielä kerran!

Mutta mitä on shuai?

Shuai jiao on yksi neljästä taistelutaidosta (iskut, potkut, heitot ja lukot). Kaikki kiinalaiset taistelutaidot sisältävät shuaita. Määrä vain riippuu lajin painotuksesta lyhyen etäisyyden kamppailuun. Perinteisesti pelkkää shuaita ei käytetä sellaisenaan, vaan tekniikoita käytetään lyöntien ja potkujen kanssa yhdistellen. Shuian harjoittelu tehdään omina harjoitteinaan, mutta seminaarilla tulemme myös harjoittelemaan yhdistämään niitä muihin tekniikoihin. Jos olet halunnut lisää lopetusliikkeitä tekniikoihisi, tässä olisi seminaari sinulle!

Päiväseminaari järjestetään Vuosaaren urheiluhallin tatamilla. Erityistä vaatetusta ei tarvita, normaali t-paita riittää – toki jos kaapista löytyy käyttökelpoinen gi, suosittelemme sitä. Aiempaa kokemusta et tarvitse, vaikka toki sekin on aina vain plussaa. Seminaari maksaa 60e ja kestää viisi tuntia. Pidämme välissä lounastauon.

Aikataulu:

12:00 – 14:00 Harjoittelua

14:00 – 15:00 Lounas

15:00 – 17:00 Harjoittelua

Paikka: Urheiluhallit Vuosaari

Vuosaarentie 5, 00980 Helsinki (esteetön sisäänkäynti ja invapaikat)

Tyynylaavantie 9 B, 00980 Helsinki (sisäänkäynti ja parkkipaikat)

Ilmoittautuminen viimeistään 13.06.2022 oheisella e-lomakkeella

Maksu viimeistään paikan päällä. Hyväksymme iZettle-korttimaksut, käteisen (mielellään tasarahalla), tai liikuntasetelit.

Tilitiedot: Baji ry, IBAN: FI7831313002425577, BIC: HANDFIHH, viestikenttään: Shuai seminaari

Nähdään siellä!

Ystävällisin terveisin,

Baji ry:n hallitus

Ylitä rajasi

Tutustu kursseihin