Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

PERUTTU Lapin leiri 2021

6 tammikuun - 10 tammikuun

Lapin leiri
6.-10.1.2021!

Tervehdys kaikille!

Legendaarinen Baji Ry:n Lapin leiri järjestetään jälleen Muonion Oloksella erinomaisissa talvisissa olosuhteissa. Leiri on tarkoitettu kaikille mestari Lü Baochunin oppilaille tasosta riippumatta. Harjoittelemme leirillä kaikkia mestarin opettamia lajeja ja muotoja, leiri on vapaamuotoinen ja ennalta sovittua opetusohjelmaa ei ole. Tarkoituksena on, että kaikki keskittyvät omaan harjoitukseen yhdessä tai omatoimisesti, kaverin tai ryhmän kanssa, omavalintaisesti. Mestari on paikalla auttamassa sinua eteenpäin omassa harjoituksessasi, vastaamassa sinun kysymyksiin ja opastamassa sinua eteenpäin omalla gong fu -polullasi. Tämä on myös mestarille mahdollisuus nähdä paremmin missä oppilaat kulkevat kehityksessä, joten hän pystyy paremmin auttamaan meitä eteenpäin. Mestari saattaa herätellä sinun ajatuksia tai koko ryhmän ajatuksia harjoituksista ja antaa ideoita joita kehittää eteenpäin. Leirillä ei kuitenkaan tehdä jatkuvasti ohjattuja harjoitteita, joten sinulla kannattaa olla jo omaa treenirutiinia jolloin pystyt harjoittelemaan myös omatoimisesti. Aiempien vuosien leireille on nähty harjoittelijoita Qi Gongista aina sparraukseen saakka, kaikki sulassa sovussa toteuttamassa omaa gong fu-polkuaan!

Majoitumme hotelli Oloksen välittömässä läheisyydessä hyvätasoisissa mökeissä joissa on 1-2 hengen huoneita, sauna, keittiö, takka- ja olohuone. Ruokailut (aamupala, lounas, päivällinen) toteutuvat hotellin ravintoloissa ja ruoan laatu on ollut priimaa, erityisesti a’la carte-tason illallinen on kruunannut päivän harjoitukset. Iltaisin olemme kokoontuneet yhteiseen illanviettoon ja keskusteluihin joihin myös mestari osallistuu. Harjoittelun lisäksi leirin tarkoitus on tutustua paremmin gong fu-siskoihin ja -veljiin, laajentaa näkökulmia harjoittelusta, tutustua eri lajien historiaan sekä syventyä harjoittelun filosofiaan. Joka vuosi olemme myös iltaisin todistaneet mitä hienoimpia revontulia, joita erityisesti mestari lähtee lappiin metsästämään! Leiri on tarkoitettu Meille kaikille jotka jaamme yhteisen intohimon mestarin opettamiin lajeihin sekä janoamme lisää oppia, lisää ajatuksia ja lisää harjoitusaikaa!

Mökkimajoitus on 2-5 hengen mökeissä. Voit ottaa matkalle mukaan myös perheesi! Pystymme järjestämään oman mökin tai hotellihuoneen lisäpyynnöstä. Yhden hengen huoneita on tarjolla rajoitetusti.

Tapaamme Oloksella ke 6.1. iltapäivällä ja lounaan jälkeen aloitamme harjoitukset. Päivärutiiniin kuuluu aamun Qi Gong, aamupala, harjoitukset, lounas, harjoitukset sekä päivällinen. Leiri päättyy su 10.1. Iltapäivällä lounaan jälkeen. Leirin hintaan kuuluu majoitus, ruokailut (4 aamupalaa, 4 lounasta, 4 päivällistä; lähtöpäivän lounas on omakustanteinen) ja harjoitukset.

Leirin hinta 490€ / 2 hengen huoneessa, 590€ / 1 hengen huoneessa. Ilmoittautuminen ja maksu viimeistään 10.12.2020 mennessä. Maksu tilille Baji ry:n tilille FI7831313002425577, kirjoita viestiin: Lapin Leiri 1hh/2hh. Peruutuksissa noudatamme Olos-hotellin määrittelemää käytäntöä.

Klikkaamalla N/A pääset ilmottautumaan.

Poikkeuksellisesti tänä vuonna koronasta johtuen suosittelemme kaikille kimppakyytiä autoilla kohti Lappia. Odotamme, että meitä olisi noin 2-3 autollisen verran ja joka autossa olisi vähintään kaksi autokortin omaavaa.

Lisä-infot, matkustusfaktat ja majoitukseen liittyvät kysymykset secretary(ät)baji.info

Baji Ry ei toimi virallisena matkanjärjestäjänä vaan kyseessä on kaikille yksityismatka, pidäthän huolen matkavakuutuksestasi.

 

Terveisin,
Mimosa Björn

Tiedot

Alkaa:
6 tammikuun
Loppuu:
10 tammikuun
Tapahtumaluokat:
,

Järjestäjä

Mestari Lü
Puhelin:
+358407287076

Tapahtumapaikka

Lapland Hotel Olos
Oloshotellintie 25
Muonio, Lapin lääni 99300 Suomi
+ Google Map

Ylitä rajasi

Tutustu kursseihin