Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lapin leiri 2.-6.1.2020

2 tammikuun, 2020 @ 12:00 pm - 6 tammikuun, 2020 @ 12:00 pm

Lapin leiri
2.-6.1.2020!

Tervehdys kaikille!

Legendaarinen Baji ry:n Lapin Leiri järjestetään jälleen parin vuoden tauon jälkeen Muonion Oloksella erinomaisissa talvisissa olosuhteissa. Leiri on tarkoitettu kaikille mestari Lü Baochunin oppilaille tasosta riippumatta. Harjoittelemme leirillä kaikkia mestarin opettamia lajeja ja muotoja, leiri on vapaamuotoinen ja ennalta sovittua opetusohjelmaa ei ole. Tarkoituksena on että kaikki keskittyvät omaan harjoitukseen yhdessä tai omatoimisesti, kaverin tai ryhmän kanssa, omavalintaisesti. Mestari on paikalla auttamassa Sinua eteenpäin omassa harjoituksessasi, vastaamassa Sinun kysymyksiin ja opastamassa Sinua eteenpäin omalla gong fu -polullasi. Tämä on myös mestarille mahdollisuus nähdä paremmin missä oppilaat kulkevat kehityksessä, joten hän pystyy paremmin auttamaan meitä eteenpäin. Mestari saattaa herätellä Sinun ajatuksia tai koko ryhmän ajatuksia harjoituksista ja antaa ideoita joita kehittää eteenpäin. Leirillä ei kuitenkaan tehdä jatkuvasti ohjattuja harjoitteita, joten sinulla kannattaa olla jo omaa treenirutiinia jolloin pystyt harjoittelemaan myös omatoimisesti. Aiempien vuosien leireille on nähty harjoittelijoita strictly-Qi Gong-linjalta aina HC-sparraukseen saakka, kaikki sulassa sovussa toteuttamassa omaa gong fu-polkuaan!

Majoitumme hotelli Oloksen välittömässä läheisyydessä hyvätasoisissa mökeissä joissa on 1-2 hengen huoneita, sauna, keittiö, takka ja olohuone. Ruokailut (aamupala, lounas, päivällinen) toteutuvat hotellin ravintoloissa ja ruoan laatu on ollut priimaa, erityisesti a’la carte-tason illallinen on kruunannut päivän harjoitukset. Iltaisin olemme kokoontuneet yhteiseen illanviettoon ja keskusteluihin joihin myös mestari osallistuu. Harjoittelun lisäksi leirin tarkoitus on tutustua paremmin gong fu-siskoihin ja -veljiin, laajentaa näkökulmia harjoittelusta, tutustua eri lajien historiaan sekä syventyä harjoittelun filosofiaan. Joka vuosi olemme myös iltaisin todistaneet mitä hienoimpia revontulia, joita erityisesti mestari lähtee lappiin metsästämään! Leiri on tarkoitettu Meille kaikille jotka jaamme yhteisen intohimon mestarin opettamiin lajeihin sekä janoamme lisää oppia, lisää ajatuksia ja lisää harjoitusaikaa!

Mökkimajoitus on 2-6 hengen mökeissä ja voit ottaa matkalle mukaan myös perheesi, pystymme järjestämään oman mökin lisäpyynnöstä, 1 hengen huoneita on tarjolla rajoitetusti.

Tapaamme Olokselle to 2.1. iltapäivällä ja lounaan jälkeen aloitamme harjoitukset. Päivärutiiniin kuuluu aamun Qi Gong, aamupala, harjoitukset, lounas, harjoitukset sekä päivällinen. Leiri päättyy ma 6.1. Iltapäivällä lounaan jälkeen. Leirin hintaan kuuluu majoitus, ruokailut (4 aamupalaa, 4 lounasta, 4 päivällistä, lähtöpäivän lounas omakustanteinen) ja harjoitukset.

Leirin hinta 480€ / 2 hengen huoneessa, 580€ / 1 hengen huoneessa. Ilmoittautuminen ja maksu viimeistään 1.12.2019 mennessä. Maksu tilille Baji ry:n tilille FI7831313002425577, kirjoita viestiin: Lapin Leiri 1hh/2hh. Peruutuksissa noudatamme Olos-hotellin määrittelemää käytäntöä.

Linkki Ilmoittautumislomakkeeseen

Olokselle pääsee montaa reittiä:
– omalla autolla tai kimppakyydillä (1 kimppa-auto sovittu, ilmoittautuminen ASAP! Jos sinulla on autossa tilaa niin ilmoita ASAP!)
– lentämällä Kittilään (finnair.fi, norwegian.fi, lentokentältä kulkee yhteis-tilaustaksi Olokselle, ilmoittaudu järjestäjälle!)
– junalla Kolariin (www.vr.fi, Kolarista voi seikkailla omavalintaisia reittejä Olokselle)

Lisäinfot, matkustusfaktat ja majoitukseen liittyvät kysymykset heikki.poussa (ät) gmail.com, puh. 044 309 3299, jarkko (ät) myllykangas.fi

Baji ry ei toimi virallisena matkanjärjestäjänä vaan kyseessä on kaikille yksityismatka, pidä huoli matkavakuutuksestasi.

Kari Järvinen
Tiedottaja | Baji Ry

Tiedot

Alkaa:
2 tammikuun, 2020 @ 12:00 pm
Loppuu:
6 tammikuun, 2020 @ 12:00 pm
Tapahtumaluokat:
,

Tapahtumapaikka

Lapland Hotel Olos
Oloshotellintie 25
Muonio, Lapin lääni 99300 Suomi
+ Google Map

Ylitä rajasi

Tutustu kursseihin