Baji ry ja mestari Lü Baochun järjestävät kaksipäiväisen Taiji-leirin kesäisessä Helsingissä 29.8.-30.8.2020. Ohjatut treenit ovat olleet tauolla pitkään ja nyt on aika palata treenirutiineihin, elokuun leiri on täydellinen tapa ottaa kiinni menetyt opetustunnit ja upota syvälle Taijin ytimeen.

Leirin aikana käymme läpi Taijin tärkeimmät rakennuspalikat, Taijin 5 askelta: Asento – Liike – Energia – Mieli – Henki. Leiri on suunniteltu vapaamuotoiseksi ja mestari Lü haluaa antaa kaikille harjoittelijoille mahdollisuuden esittää kevään aikana kertyneitä kysymyksiä omasta
harjoittelusta tai yleisesti Taijista. Pyrimme antamaan tilaa vapaalle keskustelulle, yleensä leirien paras anti onkin Taijin filosofiassa ja uusissa oivalluksissa.

Leiri on kaikille harjoittelijoille avoin, aloittelijasta edistyneempään sekä kaikille jotka ovat kiinnostuneita mestari Lün opetuksesta. Leirillä käytämme harjoitteluun yang ja chen tyylien taiji-sarjojen alkuosia sekä qigongia. Sarjojen osaaminen ei ole edellytys leirille osallistumisessa. Harjoittelemme ulkona, paikalla on katos jota voimme käyttää jos sataa.

PAIKKA
Helsingin kielilukion piha
Kajaaninlinnantie 10, Helsinki
(10min kävely Itäkeskuksen metroasemalta)

HINTA
2 päivää 120 €
1 päivä 70 €

AIKATAULU
Lauantaina ja sunnuntaina
9:00-12:00 harjoittelua taukojen kanssa
12:00-13:30 lounas, kävelymatkan päässä on ravintoloita tai tuo oma lounas
13:30-16:30 harjoittelua taukojen kanssa.

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautumiset leiriin tapahtuu tästä linkistä -> ilmoittautumislomake.

Ilmoittaudu viimeistään 21.8.2020 mennessä.

Kun olet saanut sähköpostiisi vahvistuksen ilmoittautumisesta, voit maksaa leirimaksun Baji ry:n tilille FI7831313002425577, kirjoita viesti-kenttään “ELOKUUN LEIRI”.

Seminaarin voi maksaa myös paikan päällä kortilla tai liikuntaseteleillä, jolloin lisäämme hintaan 10€.

Koronapandemian vuoksi ilmoittautuminen on mahdollista perua missä vaiheessa tahansa, jos sairastut.

Lisätietoja saat heikki.poussa@gmail.com / +358443093299

Tulethan harjoituksiin vain terveenä!

Ylitä rajasi

Tutustu kursseihin