Kamppailu

Tarjoamme maailmanluokan kamppailuopetusta perinteisissä kiinalaisissa lajeissa. Painotus tehokkaassa käytännössä ja
hyvässä yhteishengessä.

Hyvinvointi

Terveyttä ja hyvinvointia edistävät lajit, jotka perustuvat muinaisen Kiinan tietotaitoon. Rauhoittavat harjoitukset hyvässä seurassa tuovat arkeen uuden virkeyden lähteen.

Kamppailu

Maailmanluokan kamppailuopetus

Hyvinvointi

Hyvinvointia edistävät harjoitukset

Uutiset

Pikkujoulut 16.12.2017

Tervehdys! On taas tullut aika kokoontua yhteen herkuttelemaan ja rentoutumaan yhdessä! Baji ry:n pikkujoulut pidetään edellisvuoden tapaan kiinalaisessa ravintolassa Happy Food Gardenissa (Kalevankatu 23, 00100 Helsinki). Iltaa vietetään lauantaina 16.12.2017 klo 18...

lue lisää

Tule mukaan, syyskausi 2 -kurssit alkavat!

Tervehdys kaikille tasapuolisesti! Olipahan huikea aloitus viime viikonloppuna syksyn seminaarien puolesta. Hieno fiilis kaikin puolin ja tunnelma oli intensiivinen. Kiitos vielä kaikille osallistujille! Onnistuneesta seminaarista innostuneena Mestari Lü halusi ottaa...

lue lisää

Tapahtumat

Etsi Tapahtumat

Navigointinäkymä

Menneet Tapahtumat › Tapahtumat

Tapahtumat listamuotoinen navigointivalikko

maaliskuu 2017

QiGong / Push-Hands Seminaari 11.-12.3.2017

maaliskuu 11 @ 10:00 am - maaliskuu 12 @ 4:30 pm
Helsinki, Uusimaa Suomi + Google Map

YHDESSÄ TAI ERIKSEEN – QIGONG / PUSH-HANDS SEMINAARI 11.-12.3.2017 Baji ry järjestää kaikille avoimen Qigong / Push-Hands viikonloppuseminaarin 11.-12.3.2017 Arabian nuorisotalolla (Arabianpolku 1 A 2, 00560 Helsinki). Mestarimme Lü Baochun kertoo ja näyttää viikonlopun aikana sekä qigongin että push-handsin perusteita ja periaatteita. Molempina päivinä haemme vastauksia kysymyksiin, mitä on qigong / push-hands, mitä se tarkoittaa, mikä on sen perustava idea, miten sitä tehdään, miten ymmärtää sitä sekä miksi teemme sitä? Päivän aikana on myös mahdollisuus tehdä kysymyksiä sekä pureutua syvemmälle…

Lue lisää »
huhtikuu 2017

5 ELÄINTÄ SEMINAARI HELSINGISSÄ

huhtikuu 1 @ 11:00 am - huhtikuu 2 @ 3:00 pm
Pihlajamäen ala-asteen koulu, Lucina Hagmanin kuja 3
Helsinki, Uusimaa 00710 Suomi
+ Google Map

5 ELÄINTÄ SEMINAARI HELSINGISSÄ 1.-2.4.2017   “5 Eläintä” on taisteluliikesarja, joka on koostettu kiinalaisen Xingyin tekniikoista ja periaatteista. Se on kuuluisa harjoitus, jonka avulla kamppailija kykenee kehittämään jalkatyötänsä sekä käsitekniikoiden yhteistoimintaa.   Luvassa on kaksi päivää loistavaa erikoisharjoittelua Mestari Lü Baochunin opissa ja samalla on hyvä mahdollisuus myös tutustua uusiin ystäviin sekä löytää omat viisi sisäistä eläintaistelijaa.   Seminaari on avoin kaikille seurasta / lajista riippumatta!   PAIKKA Pihlajamäen ala-asteen koulu (Lucina Hagmanin kuja 3, 00710 Helsinki) HINTA 100€  …

Lue lisää »

Pääsiäisleiri – Taijin 5 Askelta

huhtikuu 14 @ 9:00 am - huhtikuu 17 @ 3:30 pm
Kisakallion Urheiluopisto, Kisakalliontie 284
Lohja, Uusimaa 08360 Suomi
+ Google Map

PÄÄSIÄISLEIRI – TAIJIN 5 ASKELTA 14-17.4.2017 Kisakallio, Lohja Mestari Lü Baochunin viides pääsiäisleiri seuraa Taijin 5:n askeleen ohjelmaa ja teema etenee vuosittain: asento – liike – energia – mieli – shen. 4 päiväinen pääsiäisleiri on saanut erityistä kiitosta selkeästä ja syvällisestä opetuskokonaisuudesta sekä kerännyt vakituisen kävijäkunnan. Seuraavana askeleena on edistyneemmille harjoittelijoille tiedossa entistäkin haastavampi kokonaisuus: Mieli. Tätä kurssia varten tarvitset kokemusta Taijin 3 ensimmäisestä askeleesta. Opetuskieli englanti. Tänä vuonna pääsiäisleirillä järjestetään myös uusi ryhmä, joka aloittaa syklin uudelleen alusta: Asento.…

Lue lisää »
kesäkuu 2017

Chen Taiji & Bajiquan International Workshop (updated 29.5.2017)

kesäkuu 30 @ 9:30 am - heinäkuu 2 @ 5:00 pm
Jardin du Luxembourg, Luxembourg Gardens
Paris, Uusimaa 75006 Ranska
+ Google Map

Pour la version française, voir plus bas Hun Yuan Tai Ji France and Baji Association Present: Master Lü Baochun’s Chen Taiji and Bajiquan International Workshop Friday 30.6.- Sunday 2.7.2017 Jardin du Luxembourg, Paris, France the day by day calendar for Baji will be the following:   Friday: body movement & closing the distance Saturday: explosive power & using the whole body as a weapon Sunday: footwork and elbow strikes Master Lü Baochun (1956-) is a living legend of traditional Chinese…

Lue lisää »
lokakuu 2017

Baji ry järjestää viikonloppuseminaarin Helsingissä 7.-8.10.2017

lokakuu 7 @ 9:00 am - lokakuu 8 @ 3:00 pm
Myllykylän kylätalo, Ryynimyllynkatu 1
Helsinki, Uusimaa 00920 Suomi
+ Google Map

Askel lähemmäksi kamppailua - Mestari Lün pariharjoittelumetodit Baji ry järjestää viikonloppuseminaarin Helsingissä 7.-8.10.2017, jossa tutustutaan Mestari Lü Baochunin pariharjoittelun periaatteisiin. Mestari Lü Baochunilla on kymmenien vuosien käytännön kokemus monista erilaisista kamppailulajeista. Hän on toiminut muun muassa kiinalaisen erikoispoliisin lähitaistelukouluttajana sekä nuoruudessaan voittanut useita haasteotteluita ja kilpailuja. Pariharjoittelu on tärkeä osa oman kamppailutaidon niinkuin myös itsensä kehittämiselle. Nyt on oiva tilaisuus päästä alkuun käytännönläheisessä pariharjoittelussa tai hakemaan uusia ajatuksia omaan harjoitteluun. Seminaari siis sopii aloittelijoille sekä edistyneemmille harjoittelijoille. Seminaari on avoin…

Lue lisää »
marraskuu 2017

CHEN TAIJIQUAN – ERLU SEMINAARI HELSINGISSÄ 25.-26.11.2017

marraskuu 25 @ 10:00 am - marraskuu 26 @ 4:00 pm
Myllykylän kylätalo, Ryynimyllynkatu 1
Helsinki, Uusimaa 00920 Suomi
+ Google Map

Erlussa on joitakin samoja liikkeitä mitä on Yilussa. Yksinkertaistettuna näiden kahden muodon erot ovat, Yilussa kehitetään voimaa, tasapainoa ja sisäistä rakennetta sekä kerätään Qitä kun taas Erlussa käytetään kehon energiaa ja päästetään Qi ulos. Erlu on monitahoisempi, liikkeet ovat nopeampia ja energisempiä, potkujen sijaan enemmän jalkatyöskentelyä. Erlu on kovempi kuin Yilu, mutta silti liikkeet ovat pehmeitä. Mestari Lü Baochun on perinteisten kiinalaisten kamppailulajien elävä legenda, joka on harjoittanut kamppailulajeja koko elämänsä ja Taijia yli 30 vuoden ajan. Mestari Lün tietotaito…

Lue lisää »
+ Export Events

Kamppailulajit

Kiinalaiset perinteiset kamppailulajit tarjoavat uutta näkökulmaa nykypäivän kamppailuun. Pitkä käytännön historia, prioriteettina harjoittelussa toimivuus ja hyvä seurahenki.

Baji

Historiassa suosittu henkivartijoiden laji, joka perustuu yksinkertaisuuteen,
aggressiiviseen etenemiseen ja koko kehon räjähtävään voimaan.

Xingyi

Vanhimpia elossa olevia kiinalaisia taistelulajeja, joka perustuu suoraviivaisten tekniikoiden ja tahdonvoiman yhdistämiseen.

Aselajit

Historiallisen Kiinan sotatantereilta periytyviä aseita ja tekniikoita, joita voi harjoitella rinnan muiden lajien kanssa.

Hyvinvointia edistävät lajit

Seurassamme opetettavat perinteiset kiinalaiset harjoittelumuodot tuovat arkeen uutta valoa opettamalla sinua tuntemaan itsesi paremmin. Anna rauhallisuuden, virkeyden ja keskittymiskyvyn löytää sinut.

Yang Taiji

Meditatiivista liikettä ja sisäistä rauhaa, rentouden ja sisäisen voiman etsimistä.

Chen Taiji

Kamppailullisempi, alkuperäinen taiji, jossa yhdistyvät meditatiivinen rentouden etsintä ja taistelutaidon kehonhallinta.

Qigong

Rauhallinen terveyttä edistävä harjoitus, joka rentouttaa kehoa ja rauhoittaa mieltä sekä auttaa oppimaan oikeanlaista hengittämistä.

Baji Ry on helsinkiläinen perinteisten kiinalaisten kamppailu- ja hyvinvointia edistävien lajien keidas keskellä kaupungin vilskettä. Olemme olleet näkyvä osa Helsingin kaupungin kulttuurimaisemaa vuodesta 2000 lähtien. Olet saattanut kävellä ohi harjoituksistamme Töölönlahden puistossa, jossa seuran harjoituksia järjestetään etenkin kesäisin.

Baji Ry on helsinkiläinen perinteisten kiinalaisten kamppailu- ja hyvinvointia edistävien lajien keidas keskellä kaupungin vilskettä. Olemme olleet näkyvä osa Helsingin kaupungin kulttuurimaisemaa vuodesta 2000 lähtien. Olet saattanut kävellä ohi harjoituksistamme Töölönlahden puistossa, jossa seuran harjoituksia järjestetään etenkin kesäisin.

Jotain kaikille

Olitpa sitten kiinnostunut kamppailun hienouksista, tai rauhan ja terveyden elämästä, meiltä löydät opastuksen ja tuen jota tarvitset. Mikä on sinun valintasi?
KamppailulajitHyvinvointi

Lü Baochun

Baji Ry:n pääopettaja

Mestari Lü Baochun on asunut ja opettanut kiinalaisia kamppailulajeja Helsingissä vuodesta 2001. Hänen harjoitteluhistoriansa ulottuu paljon kauemmas menneisyyteen – aina Kiinan myrskyisälle 1960-luvulle, jolloin hän aloitti kamppailulajien harjoittelun isänsä johdolla. Mestari Lü:n elämäntyö eri lajien parissa on tehnyt hänestä lempeän, ammattitaitoisen ja hyvin vastuuntuntoisen opettajan.

Opettajana Lü Baochun on helposti lähestyttävä, ja hän ottaa huomioon jokaisen oppilaansa yksilölliset kyvyt. Hänen yli 40 vuoden kokemuksensa kiinalaisista lajeista takaa oppilaille ehtymättömän tiedonlähteen. Tervetuloa oppimaan kanssamme.

Lue lisää Lüstä

Ylitä rajasi

Tutustu kursseihin