Hei!

Toivottavasti olette pysyneet terveinä ja nauttineet kesähelteistä!

Ohessa on syksyn alustava ohjelma päivämäärineen. Esimerkiksi syksyn kurssien salipaikat ja ajat täsmentyvät ennen elokuun loppua, ja viikonloppu seminaarien sisältö ja ajankohta saattaa muuttua – olemme kuitenkin suunnitelleet syksyn ohjelman sillä oletuksella, että pystymme järjestämään seuratoimintaa normaalisti.

Mikäli pandemian takia joudumme tapahtumia perumaan, ilmoitamme niistä pikimmiten.

* Syyskausi alkaa keskiviikkona 1.9.2021 ja kursseja on tarjolla ma-to iltoina sekä kamppailun että hyvinvoinnin merkeissä. Keskiviikon kurssien paikka on muuttunut ja olemme saaneet tunnin lisää treeniaikaa viime syksyyn verrattuna!

* Järjestämme taiji-seminaarin Itäkeskuksen kielilukion pihalla 11.-12.9, klo 10:00-16:00. Tämä tulee olemaan ulkona järjestettävä kurssi! Aiheena “Chen Taiji Silk Reeling”

* Järjestämme kamppailuseminaarin Itäkeskuksen kielilukion pihalla 25.-26.9, klo 10:00-16:00. Tämä tulee olemaan ulkona järjestettävä kurssi! Aiheena “Mestarin Lün kamppailuperiatteet”

* 18.12.2021 lauantaina olisi tarkoitus järjestää Baji Ry:n 20-vuotisjuhlat, aamupäivä menisi seuran yhteistreeneissä sisältäen kaikki lajit joita mestari Lü opettaa, ja illalla olisi tarkoitus muistella seuran 20 vuoden historiaa sekä mahdollisesti laittaa ruokaa ja syödä yhdessä. Ohjelma, aikataulut, hinta ja paikka tarkentuvat kaikki lähempänä ajankohtaa.

* 05.-09.01.2022 Lapin leiri tekee paluun! Sisältö tarkentuu lähempänä ajankohtaa.

* 10.01.2022 kevät kausi alkaa.

Muutokset ovat mahdollisia ja peruutuksia saattaa tapahtua, mutta pyrimme ilmoittamaan kaikesta niin pian kuin mahdollista.

Jos on kysyttävää, aina saa tulla nykäisee hihasta, niin sähköpostin kuin oikean hihanykäisyn merkeissä!


Pirtsakoin terveisin,

Mimosa
Baji ry:n taloudenhoitaja

Ylitä rajasi

Tutustu kursseihin