KESÄN INTENSIIVIKURSSIT

Hip hei!
Seuratoiminta herää pitkittyneestä talvihorroksestaan kesäksi tarjoamaan mestari Lü Baochunin alla vedettyjä intensiivikursseja edellisvuosien tapaan. Merkatkaa siis päivämäärät kalentereihinne ja tulkaa mukaan! Alkaa huomenna 14.6!

Muistutamme treenaajia korona-pandemian vuoksi huomioimaan oman ja muiden hyvinvoinnin, ja treenaamaan vastuullisesti.

Kurssit sopivat kaikille ja ne järjestetään klo 18–20 Töölönlahden Hesperian puistossa, Oopperan amfiteatterin ja vanhan sokeritehtaan tiilimuurin välissä sijaitsevalla hiekkakentällä. Lisätietoja intensiiveistä saa täältä!

 


 

PUISTOTREENIT

Kesän puistotreenejä järjestävät seuramme vapaaehtoisiksi ilmoittautuneet aktiiviharrastajat. Treenit ovat täysin vapaamuotoiset ja ilmaiset. Kun intensiivikursseja ei järjestetä, saattaa puistossa olla paikalla aktiiviharrastajat tekemässä omiaan, ja heiltä voi aina kysellä kaikenlaista treenaamiseen liittyvää! Alla on listattu ajat ja lajit. Treenien vapaamuotoisuus tarkoittaa, että kuka vain voi kokeilla ja treenata mitä vain – useimpina päivinä paikalla on kumminkin useamman eri lajin harjoittajia. Kesän puistotreenit ovat oiva aika kevyesti kokeilla jotakin uutta!

Puistotreenit alkavat maanantaina 21.6.
Myöskin Töölönlahdella, Hesperian puistossa, Oopperan amfiteatterin ja vanhan sokeritehtaan tiilimuurin välissä sijaitsevalla hiekkakentällä.

TREENIEN AIKATAULUT & VETÄJÄT:

Maanantaisin klo 18–20
TAIJI, Oskar

Keskiviikkoisin klo 19–21
XINGYI, ASEET & BAJI, Kari & Harri

Koska kyseessä ovat seuran vapaamuotoiset vapaaehtoisten vetämät treenit, saattavat treenien järjestäjät vaihtua tai estyä. Vapaita treenejä varten ylläpidetään omaa WhatsApp-ryhmää, jossa tiedotus ja treeneistä keskustelu on reaaliaikaista. Liittyäksesi ryhmään, ota yhteyttä Paavo Hietaseen numerossa 040 728 7076.

Treenajien numerot mikäli on treeneistä kysyttävää:
Oskar 041 4620 599
Kari 041 5153 538
Harri 050 3882 411

 

Kesäisin terveisin,

Mimosa Björn
Baji Ry

Ylitä rajasi

Tutustu kursseihin