Baji Ry:n pääopettaja ja apuopettajat

Seuran opetuksesta vastaa pääopettajamme mestari Lü Baochun ja hänen valitsemansa apuopettajat.

Mestari Lü

Mestari Lü Baochun on asunut ja opettanut kiinalaisia kamppailulajeja Helsingissä vuodesta 2001. Hänen harjoitteluhistoriansa ulottuu kauemmas menneisyyteen – aina Kiinan myrskyisälle 60-luvulle, jolloin hän aloitti kamppailulajien harjoittelun isänsä johdolla. Mestari Lü:n elämäntyö eri lajien parissa on tehnyt hänestä lempeän, ammattitaitoisen ja hyvin vastuuntuntoisen.

Katso mestari Lün opettamat kurssit

Paavo Hietanen

Puhelin: +358407287076

Paavolla on paljon taustaa erilaisista kamppailulajeista judosta vapaaotteluun. Tällä hetkellä Paavo opiskelee Aalto-yliopistossa diplomi-insinööriksi. Paavo toimii seuran kamppailulajivastaavana ja opettaa bajin alkeiskurssilla ja pariharjoittelukurssilla.

Katso Paavon opettamat kurssit

Joona Sillanpää

Puhelin: +358 50 411 4464

Voimaharjoittelupiireistä Baji ryn lajikirjon pariin siirtynyt Joona on löytänyt oman paikkansa seuran toiminnasta niin lajien aktiivisena harrastajana kuin opettajanakin. Hän opettaa Chen- ja Yang-taiji alkeiskursseilla tiistai-iltaisin. Joonasta on tullut yksi asiantuntijoistamme kehomekaniikan korkeamman tason käytössä. Tämä kahden pienen tytön isä työskentelee myynti-insinöörinä koneteollisuuden parissa. Joona rohkaisee kaikkia uusia taijista kiinnostuneita tulemaan tutustumaan lajiin alkeiskurssin merkeissä.

Katso Joonan opettamat kurssit

Patrick Fordell

Puhelin: +358405967965

Patrick harrasti taijita jo ennen seuraan saapumistaan, mutta löysi mestari Lüssa omimman opettajansa. Syntyperäisellä stadilaisella Patrickilla on myös takanaan yritysanalyytikon opintoja Brysselistä, työskentelyä investointipankissa sekä musiikin tekemistä. Tällä hetkellä Patrick opettaa qigongin alkeiskurssia.

Katso Patrickin opettamat kurssit

Ville Heikkala

Puhelin: +358505210273

Ville on yksi Baji ryn perustajajäsenistä sekä pisimpään harjoitelleita taijin harrastajiamme. Taijin teorian suhteen Villeä voisi kuvailla käveleväksi tietopankiksi. Ville toimii tarvittaessa apu- ja sijaisopettajana kaikilla taijikursseillamme. Hän harjoittelee aktiivisesti sekä Chen- että Yang-tyyliä sekä tuishou-pariharjoituksia ja sovelluksia.

Ylitä rajasi

Tutustu kursseihin